Welkom op Oléron eiland op camping Le Fief Melin

3-sterren camping in Château d'Oléron

Wilt u een verblijf of een vakantie in de buurt van de zee camping door te brengen op het eiland Oleron? Kom met ons mee in een natuurlijke en bosrijke omgeving, op de 3-sterren camping Le Fief Melin, gelegen in het Château d'Oléron, op 1,8 km van de stranden van de Atlantische Oceaan. Kom en ontdek de charme van het eiland Oleron, bekend als La Lumineuse, het zonnige eiland Charente-Maritime, waar de fiets uw ideale vervoermiddel zal zijn dankzij de vele fietspaden. U zult genieten van een zwemparadijs met een verwarmd binnenzwembad (te ontdekken) en een solarium, maar ook zonnebaden en ligstoelen, die u uitnodigen om te luieren. De kinderspeeltuin, een multisportterrein voor jong en oud en onze jeu de boules baan, maar ook fietsverhuur en wifi op het hele terrein. In Food-Truck seizoen, vers brood en croissant beschikbaar op bestelling. Alles is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw vakantie een weerspiegeling is van ontspanning en gezelligheid.

Verhuur van stacaravans en kampeerplaatsen op het eiland Oléron

Met onze camping Oleron kunt u genieten van onze 144 ruime en comfortabele staanplaatsen, zo dicht mogelijk bij de natuur afgebakend. En voor een meer comfortabele accommodatie bieden wij 4 reeksen stacaravans met of zonder overdekt terras, beschikbaar voor uw verblijf aan de Atlantische kust. Zo kan de keuze van de huren worden aangepast aan alle configuraties en budgetten. In een caravan of tent, kom en geniet van ons park of een plaats voor de meer traditionele camping. In het hart van een bosrijke omgeving, in de schaduw of in de zon, kunt u zich vestigen op een van de grasvelden, met of zonder elektriciteit.

De must-see attracties van het eiland Oléron in de Charente-Maritime

Tijdens uw verblijf op camping Le Fief Melin op het eiland Oléron ontdekt u dit prachtige Atlantische eiland met uw familie of vrienden. Gelegen voor de kust van Charente-Maritime, zult u gecharmeerd zijn van het dorp Château d'Oléron, gelegen aan zee, tussen de geschiedenis van de citadel en de natuur met de oesterroute. Een van de essentiële en emblematische toeristische trekpleisters van Charente-Maritime, bieden wij u ook de mogelijkheid om het eiland D'aix, het eiland Ré, en de omliggende steden zoals La Rochelle, Rochefort, Saintes, Royan of Palmyra te ontdekken. U zult niet onverschillig staan tegenover ons cultureel erfgoed en zijn gastronomische en smakelijke specialiteiten.

NIEUW 2019 :

Camping Le Fief Melin krijgt een make-over, met veel verfraaiingswerken. De camping ondergaat inderdaad een grondige verandering voor dit nieuwe seizoen. En om u te helpen het te ontdekken, nodigen we u uit om het avontuur te volgen op onze Facebook pagina.

Camping geopend van 1 april tot 30 oktober 2019.

Nieuws
Kortingen

5% korting vanaf 15 opeenvolgende dagen
10% korting vanaf 30 opeenvolgende dagen

Vakantie op het Oleron eiland

Op zoek naar een escapade of een ongewoon verblijf op het Ile d'Oléron?...