Camping Natuur in Oléron eiland

Het vogelmoeras

Gelegen in een natuurgebied van meer dan 130 ha, is de Marais des Oiseaux een park waar landbouwhuisdieren en wilde vogels ontdekt kunnen worden. Kom dit natuurgebied ontdekken, uitzonderlijk vanwege zijn biodiversiteit.

Het myocastorpark

Beleef een atypische ervaring die 100% leuk en leerzaam is, kom midden in het bos en ontdek en voed de bevers die zo vertederend zijn. En nieuw in 2019: Kangoeroeland in het bos.

Zicht op de monding van de riviermonding bij eb en vissluizen

Vissluizen of visserijen zijn vaste visvangers, bestaande uit een 500 tot 700 meter lange wand. Ze hebben de vorm van een hoefijzer in min of meer symmetrische vorm, afhankelijk van de configuratie van de vooroever waarop ze zijn gebouwd.

U kunt verschillende vissoorten vangen: zeebaars, zeebrasem, wezen, muilezels, muildieren, muildieren, makreel en zeepaling.

De tuinen van de Boirie

Ontdek een botanische tuin op het eiland Oleron, geklasseerd als een opmerkelijke tuin op het eiland Oleron. Verzamelingen van salie, hosta's en zeldzame planten, van de nieuwste tuinbouwkundige variëteiten tot de eenvoudige overblijvende plant.

De haven van de zoutfabriek

Gelegen in de stad Grand-Village-Plage, op het eiland Oleron, zal de Port des Salines, een zeer mooie natuurlijke omgeving met de naam Pôle-Nature, u de geschiedenis van de zoutwinning van Oleron en de kennis van de saunawereld op vele manieren laten zien.

Het Briesje Moeras

Het moeras van de briesjes is veroverd door de mens op zee. Deze natuurlijke site is nu erkend voor zijn biologische rijkdom. Het mozaïek van zachte en zoute wetlands, rietvelden, weiden en bossen ligt aan de basis van deze rijkdom. Ze herbergen een opmerkelijke populatie orchideeën en vele soorten broed- of trekvogels. De reiger is zijn bevoorrechte gastheer.
Geniet vrijelijk van het terrein, de wandelpaden, een sportcursus en spelletjes voor kinderen zijn opgezet voor het plezier van iedereen.

Onze favoriet: De begeleide wandelingen in de getijden in stand up peddel

Onze favoriet: De begeleide wandelingen in de getijden in stand up peddel Rust en kalmte op de vergadering. Een onvergetelijke reis door het labyrint van kwelders.